Какво е Genetic-test?

Тестът позволява да се разчетат сложните рисунъци по пръстите и да се направи анализ. След обработване на данните получавате персонален отчет с графики и описания с интересна информация за вас. Може да научите неща, за които дори не подозирате. Те са заложени във вас на генетично ниво. Остава само да работите в тази посока и да развиете положителните качества или да се предпазите от тези, които не ви харесват.

Какво е Genetic-test? За кого е полезен? Какво съдържа отчета? Науката дерматоглифика Цени ЧЗВ Компанията Genetic-test Промоции

За компанията Genetic-test

 

 

Компанията Genetic test е създадена през 2011 година. През 2013 г. компанията бе наградена със златен медал на Всеруския изложбен център в категорията "Най-добър иновационен проект". Към настоящия момент компанията активно развива партньорска мрежа, която включва над 1500 представители в различни градове на Русия, Украйна, Казахстан и България.

Genetic test се намира в Академгородок, един от най-важните научни и образователни центрове на Русия. На територията му са разположени десетки научноизследователски институти, Президиум на Сибирското отделение на Руската академия на науките, Новосибирски държавен университет и голям брой иновативни компании.

 

Park

 

Genetic test е свършила огромна работа в събирането, анализирането, верифицирането и систематизирането на отделни изследвания и разработки в областта на дерматоглификата (раздел за генетика и антропология). Получените алгоритми за анализ са сведени в единния софтуерно-хардуерен комплекс Genetic test.


Компанията постоянно провежда изследвания в областта на дерматоглификата и работи над усъвършенстване на софтуера. Информативността на отчета постоянно се попълва с нови страници, съдържащи графики и интересна информация.

 

Компанията Genetic test притежава удостоверение за държавна регистрация на програмата за ЕИМ №2014613046 „Genetic test: Програма за определяне на способностите на човека по дерматоглифските маркери пръстовите отпечатъци”. Дата на държавната регистрация в Регистъра на програмите за ЕИМ: 17 март 2014 година.

Софтуерно-хардуерният комплекс премина лабораторните изпитвания на базата на Новосибирския държавен технически университет и получи сертификат за съответствие РСТ (№ РОСС RU.AЯ79.Н17965 №1414899) от Новосибирски център за сертификация и мониторинг на качеството.

Също има и патент за изобретение №2469646 ‘’Начин на определяне на психологическите особености на личността по генетичния маркер дерматоглифика на показалеца’’. Патентът е регистриран в Държавния регистър на изобретенията на Руската федерация.

 

Бранд Genetic Test

Брандът Genetic test и фирменият стил на компанията са разработени от шведски дизайнери. За талисман на компанията бе избрана африканската зебра на име Адам. Защо зебра? Също както и първия човек на Земята, зебрите са се появили в Африка. Шарките върху тялото на зебрата представляват черно-бели ивици и рисунъци, подобни на пръстовите отпечатъци на човека. Също както и отпечатъците, рисунъкът върху тялото на зебрата е уникален и неповторим.

 

Brand