Какво е Genetic-test?

Тестът позволява да се разчетат сложните рисунъци по пръстите и да се направи анализ. След обработване на данните получавате персонален отчет с графики и описания с интересна информация за вас. Може да научите неща, за които дори не подозирате. Те са заложени във вас на генетично ниво. Остава само да работите в тази посока и да развиете положителните качества или да се предпазите от тези, които не ви харесват.

Какво е Genetic-test? За кого е полезен? Какво съдържа отчета? Науката дерматоглифика Цени ЧЗВ Компанията Genetic-test Промоции

За кого и за какво е полезен Genetic test?

 

 

Children

ДЕТСКИТЕ ГРАДИНИ И ДЕЦАТА

Много е важно, възможно най-рано да се определи правилно потенциала на детето, за да започне то да се развива в правилната посока. Тестването с Genetic test ще помогне на учителите да изберат най-подходящата програма и работа с всяко дете, за да може то, да се съсредоточи върху своите индивидуални характеристики и физически способности.

Images

СПОРТНИТЕ СЕКЦИИ

Един от най-важните фактори при избора на спорт, са природните дарби на детето. Тестирането с Genetic test дава възможност да се определи най-подходящата спортна насока, като се имат предвид силните страни на детето, както и да определи неговата роля в отборните спортове.

Scool

УЧИЛИЩА

Genetic test - ефективен метод за професионално ориентиране, който ще предостави богата информация на студентите и техните родители. Резултатите от тестирането ще бъдат полезни не само за учениците, но и за педагозите, за избора на подходяща учебна програма и техники за формиране на класове и секции.

Scool2

ВИСШИ УЧЕБНИ ЗАВЕДЕНИЯ

Благодарение на Genetic test, институции за висше образование помогат на кандидатите при избора на бъдеща професия. По този начин университетът получава успешни студенти, които с удоволствие получават знания в избраната насока и стават експерти в своята област.

Scool3

АБИТУРИЕНТИ

Изборът на бъдещата професия започва с избора на образование. Когато се взима това важно решение, трябва да се вземат предвид личните ви интереси, способности и умения. Отчета Genetic test ще помогне да направите избора на специалност съзнателно и в съответствие с природния си потенциал, който в бъдеще ще ви позволи да учите и се развивате с удоволствие.

Scool4

СТУДЕНТИ И АБСОЛВЕНТИ

Изборът на работното място, има нужда от оценка не само от материална гледна точка, но също така и от гледна точка на развитието и моралното удовлетворение. Разделите "Модел на самореализация", "Посоки и сфери на професионалните дейноси," в отчета Genetic test ще ви помогне в избора на кариера.

Parents

РОДИТЕЛИ

Всеки родител си задава въпроси - как да разберa какъв тип образование подхожда на детето ми, в каква посока да го насоча, с какво да се занимава, за да получава удоволствие и удовлетворение от това, което прави, за да постига максимален успех? Genetic test не само ще ви помогне, като съчетае природните способности на вашето дете с неговите интереси, ще ви помогне да изберете най-подходящия за детето спорт, хоби и професия, но също така и да определите на кого от родителите прилича и как да намерите общ език с него.

Corporations

ФИРМИ

Genetic test ще помогне за идентифициране на индивидуалните характеристики на служителите ви за оптимално изграждане на междуличностни отношения в екипа. 
Ще помогне да се определят отговорностите на всеки един от служителите, както и да разберете кои от тях трябва да се обединят в екип, за да се увеличат максимално резултатите в дадената дейност.

Corporation

ТРУДОВИ БОРСИ

Биометричният отчет позволява да се осигури психологическа подкрепа на безработни граждани и професионална ориентация в кариерата, както и да се изберат най-подходящите работни места, предназначени за обучение, преквалификация, съответсващи на качествата на кандидата.

Students

ЗА ТЪРСЕЩИТЕ РАБОТА

Всеки от нас прекарва на работното си място голяма част от съзнателния си живот и е важно ефективно да използваме това време, така че по-късно да не ни изглежда, че това време е загубено напразно. Знанието за вашите силни и слаби страни, ще ви помогне да се самоопределите правилно в търсенето на подходяща професия.

Agency

HR - АГЕНЦИИ

Genetic test - е най-новият метод за бързо определяне на потенциала и възможностите на кандидатите. Докладът ще покаже с какви задачи човек може да се справи най-добре. Това е ефективен инструмент за специалист в отдел човешки ресурси и подбор на персонал в намирането на подходящи кандидати за позициите.

Psihologue

ПСИХОЛОЗИ

Методиката на биометрично тестиране Genetic test се използва успешно от много психолози като бърза първоначална оценка на изследваното лице. Докладът дава отправна точка за по-нататъшни консултации, предоставя информация за самоопределяне и ефективно развитие на личността, в основата на което ние бихме препоръчали специализирани семинари.

Нови продукти в GL-store

 

  • Диабор 12,90 лв Диабор 12,90 лв За регулиране на кръвната захар при диабет тип 1 и диабет тип 2
  • Хималайски балсам 8,90 лв Хималайски балсам 8,90 лв Подходящ при полиневропатия
  • Слънчогледов лецитин 30,00 лв Слънчогледов лецитин 30,00 лв Полезен за здравето на черния дроб и жлъчката, на мозъка, при диабет, висок холестерол, бременност и кърмене
  • Очаквайте скоро Очаквайте скоро Билков пластир за понижаване на кръвната захар
  • Масло от черен кимион 15,00 лв Масло от черен кимион 15,00 лв Засилва възможностите за понижаване на кръвната захар и холестерола
Title1
Title2